top of page

Beurzen

Tenten verhuur voor uw beurs

Een aluminium paviljoen tenten is multifunctioneel & sfeervol. Het paviljoen kenmerkt zich door de onbeperkte veelzijdigheid, de modulaire mogelijkheden en de unieke ruimte. De aluminium paviljoen tent wordt veelvuldig gebruikt voor beurzen, bedrijfsfeesten, evenementen, etc.. Het paviljoen is onderling koppelbaar waardoor het tentencomplex dat u nodig heeft alle mogelijke m² kan beslaan. De aluminium paviljoen tent heeft een vrije overspanning en is standaard voorzien van een uitgevlakte vloer. Het paviljoen heeft diverse mogelijkheden. Zo kan deze eenvoudig gekoppeld worden aan andere tenten of aan bestaande bebouwing ter uitbreiding van uw feest/beurs.

D19.JPG
D1.JPG
kerkrade 029.jpg
P1080160-1.jpg

Materiaal

Standaard wordt de aluminium paviljoentent voorzien van harde kunststof panelen, (nood)deuren en wit lichtdoorlatend of opaak (verduisterend) dakzeil. U kunt dit uitbreiden d.m.v. het plaatsen van glaswanden of transparante schuifzeilen. Daarnaast kunt u een aluminium paviljoen tent van binnen laten stofferen zodat u zich in een luxe accommodatie waant. (klik op Toebehoren voor de mogelijkheden).

Tenten

Aluminium paviljoen tenten zijn leverbaar in de breedte maten 5, 8, 10, 12, 16, 20, 24, 32, 40 en 48 meter. De lengtematen zijn per 5 meter te bepalen. Tevens kunnen wij alle maten van de aluminium paviljoen tent leveren in een extra hoge zijhoogte van 4 meter. De tenten zijn allemaal TÜV gekeurd en het zeildoek voldoet aan de gestelde brandveiligheidsklasse opgenomen in de NEN 8020-41

Bekijk hier ons overige assortiment

Projecten

Alle ruimte voor uw ideeën

bottom of page